[*title*]

[%# setTimeout(function () { var theWidgetClass = mettWidgets.eq(0).data("class"); if(typeof theWidgetClass.apiVar("includeChildren") == undefined || theWidgetClass.apiVar("includeChildren") == null || theWidgetClass.apiVar("includeChildren") == false) { theWidgetClass.templateVar("title", "PROJECTBLOG"); theWidgetClass.apiVar("pages", (parentSectionID > 0) ? parentSectionID : sectionID); theWidgetClass.apiVar("includeChildren", true); theWidgetClass.loadData(); }}, 200); ""; %]
title=BLOG&buttonText=BEKIJK ALLE BLOGBERICHTEN&className=latestBlogs&readMore=LEES MEER
type=58&topn=3&orderby=contentPage_id DESC

Ik bouw betaalbaar

Ibb: de sleutel naar jouw eigen huis!

Als starter je eigen droomhuis bouwen? Voor de prijs van sociale huur? Dat kan met ‘Ik bouw betaalbaar’ (Ibb)! Gemeente Oud-Beijerland heeft in de veelzijdige en jonge wijk Poortwijk III 36 kavels beschikbaar gesteld voor Ibb.

Ibb is een financiële regeling waarmee het bouwen van een eigen huis ook haalbaar is voor starters met een laag inkomen die anders alleen in aanmerking komen voor een huurwoning. Je leent wat je kunt lenen en voor de rest krijg je een Ibb-starterslening. Zo woon je in je zelf gebouwde huis, voor de prijs van een sociale huurwoning. Hoe goed klinkt dat? Op deze projectpagina lees je er alles over.

Inschrijfperiode afgelopen
De inschrijfperiode voor Ibb is op zaterdag 21 maart gestart en is op donderdag 30 april gesloten. Tijdens de Kavelkiesdag op zaterdag 30 mei hebben deelnemers met een kavelkiesnummer tot en met 36 een door de notaris bepaalde volgorde, hun droomkavel uitgekozen. Zij zijn inmiddels begonnen met de voorbereidingen voor de bouw van hun Ibb-droomhuis.

Op de hoogte blijven
Wil je op de hoogte blijven van de vorderingen van de bouw van de 36 droomhuizen? Volgens ons dan op Facebook. Liever geïnformeerd worden over alle projecten in Poortwijk III? Abonneer je dan op de nieuwsbrief Poortwijk III .

Vragen
Heb je na het lezen van alle informatie nog vragen? Stuur dan een e-mail naar projectleider Henriëtte Vernes of projectassistent Nelleke Stolk (zie contactinformatie hiernaast). Vergeet niet je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres in de e-mail te vermelden.

Ibb in Almere: een groot succes
'Ik bouw betaalbaar' is in Almere al een bewezen succes. Bekijk de video over het zelfbouwproces.

Meer informatie
Op dit moment is nog niet bekend of er een vervolg komt op het project Ik bouw betaalbaar. Wil je meer weten over de wijk Poortwijk III? Bekijk dan deze projectpagina. Ben je een starter en wil je een bestaande woning kopen? Kijk dan op de website van de Starterslening of dit iets voor je is.

De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie niet helemaal juist is. Onze oprechte excuses daarvoor.

  • Openbaar

 Meer informatie?
 Neem contact op met:
 Henriette Vernes
 projectleider
 tel. 14 0186
 
 Nelleke Stolk
 projectassistente
 tel. 14 0186

 email:
 ikbouwbetaalbaar
 @oud-beijerland.nl