Kavels Poortwijk III - De inschrijfperiode is gestart!

Kavels Poortwijk III – De inschrijfperiode is gestart!

Maandag 16 november was het zover. Een moment waar met een aantal collega’s hard naar toe gewerkt is: de start van de inschrijfperiode.

Vanaf die datum was het voor geïnteresseerden namelijk mogelijk om zich in te schrijven voor een vrije kavel in Poortwijk III. Een vrije kavel waarop je zelf een huis kunt bouwen, nadat je het samen met een architect hebt ontworpen. Dat is toch een droom voor iedereen?

Wij hebben vanaf het begin van de zomer hard gewerkt om alle voorbereidingen te treffen, onder andere voor de inschrijfperiode die nu van start is gegaan. Daar komt heel wat bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een goed plan met tekeningen, het opstellen van een kavelpaspoort waarin exact staat wat op een kavel gebouwd mag worden, het op poten zetten van een marketingcampagne en uiteraard het ontwerpen van bijbehorend foldermateriaal.

Nadat deze documenten gemaakt waren, hebben we uiteraard ook aandacht besteed aan de inschrijf- en lotingsprocedure en de zogenaamde Kavelkiesdag. Allemaal hartstikke leuke dingen om aan te werken als projectleider.

Tot 31 december kunnen geïnteresseerden zich inschrijven. Tot die tijd, maar uiteraard ook daarna, kunnen zij contact opnemen met de projectleider Lennart de Pee bij vragen en opmerkingen. Wij hebben er in elk geval erg veel zin in!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *