Kavels Poortwijk III

Kavels Poortwijk III

Dromen. Durven. Doen.

Bent u toe aan een volgende stap? Groeit u uit uw woning of voldoet deze niet meer aan uw woonwensen? Denk dan eens aan het bouwen van uw eigen huis. In Oud-Beijerland kunt u een kavel kopen in de veelzijdige, groene en waterrijke wijk Poortwijk III, aan de rand van het dorp. Geen kant-en-klare kavel met vaste afmetingen, maar een kavel waarop u alle vrijheid én ruimte heeft. Hoe ziet úw droomhuis eruit?

Uw wensen centraal
Met een kavel in Poortwijk III heeft u zelf de regie. U bepaalt zelf:

  • hoe groot uw kavel wordt
  • hoe de woning eruit ziet
  • wie de woning bouwt
  • voor welk budget u de woning bouwt

De kavels worden per stroken van een meter uitgegeven en zijn bestemd voor één woning. Wilt u een kavel van 400 m2 (minimale grootte)? Of toch liever één van 600 m2? De keuze is aan u. De grondprijs is €375,- per vierkante meter kosten koper (exclusief BTW).

Locatie: exclusief wonen
U kunt een kavel kopen aan de oostkant van Poortwijk III. De totale oppervlakte van dit gebied is circa 2500m2. De kavels hebben uitzicht op water en groen en liggen in een landelijke omgeving met een goede bereikbaarheid. Vanuit Poortwijk III bent u snel in het centrum van Oud-Beijerland en binnen vijf minuten op de uitvalswegen richting de snelwegen. In Poortwijk III heeft u alles binnen handbereik: supermarkt, sportfaciliteiten, onderwijs en zorg.

Kavelpaspoort
Op de kavel kunt u uw eigen vrijstaande, vrijstaand-geschakelde of twee-onder-een-kapwoning bouwen. Om de kwaliteit en uitstraling van de wijk Poortwijk III te behouden, is een kavelpaspoort ontwikkeld met kavelmogelijkheden en spelregels. Hierin staat onder meer wat de maximale bouwhoogte is, hoe de kavels worden opgeleverd en hoe het zit met het plaatsen van bouwwerken en aanbouwen.

Enthousiast? Laat het ons weten.
Kijk op de pagina inschrijven voor meer informatie over de inschrijfprocedure en het inschrijfformulier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *