Nieuw chiptuning bedrijf in de buurt

Nieuw chiptuning bedrijf in de buurt

Alles over chiptunen

U zal zeker wel eens een keertje gehoord hebben van auto chippen. Chippen zorgt er immers voor dat uw auto vergroot vermogen krijgt zonder deze aan de buitenkant te renoveren.

Wat houdt chippen in?

auto laten chiptunen in rotterdam

Chippen is het herzien van de computerprogramma`s in het motormanagement systeem van je wagen. In het motormanagement systeem van je wagen zitten steeds vaak grenzen ingesteld. Die gaan zo te maken hebben met het gebruik van de motor of met de volledige snelheid die men kan verwerven.

Die veiligheidsbeperkingen kun je bij elke wagen vinden, die zijn nu eenmaal doorgaans uitgevoerd bij het maken van de wagen. Het objectief van die speling is om de wagen gewoon te laten werken.

Daarentegen is deze functie steunend op de meest hevige weersomstandigheden. Weersomstandigheden die in feite totaal niet toepasselijk zijn bij ons in Nederland. Die standaard restricties worden dus gewoon aangepast, omdat zo’n hevig weer in Nederland nimmer kan plaats vinden.

Een mogelijke keuze is dan om de limieten van je wagen te bewerken met jouw persoonlijke gebruikswijze. Je kunt hem hiertoe rapper, durabeler of spaarzamer maken.

Zonder uiterlijke reparaties door te voeren aan je wagen heb je door chippen gewoon een optimaal werkende wagen.

Waar kan ik me auto chippen in de buurt van Oud-Beijerland?

Je kunt je auto laten chippen in rotterdam. Hier zit een erg goede chiptuner met veel ervaring: Mijn Chiptuning Rotterdam hieronder vind u meer info over Mijn Chiptuning:

Mijn Chiptuning
De Factorij 61D, 1689 AK Zwaag 
info@mijnchiptuning.nl
+31 612047381

Hoe werkt het chippen van je auto?

De motor in vrijwel elke auto wordt bestuurd door een ECU.

De verbranding van de auto, de zuurstof en de benzine maatverhouding en meer worden allemaal vanzelf geregeld door de ELECTRONIC CONTROL UNIT. Ditgene verloopt met hulp van enkele metingen en beperkingen, waaronder: t.p.m., warmtegraad en luchtdichtheid en overige calculators binnenin de auto.

Betreffende turbo wordt ook door de ECU van je auto aangestuurd. Je kunt al deze informatie tegenkomen in de zogenoemde Erasable programmable memory of EPROM.

Bij een chiptuning zou de melding die hierop staat worden vernieuwd door actuelere details, informatie die beter overeenkomt aangaande wat je wilt verkrijgen.

Zodoende kan het een heel stuk minder inzet kosten om je motor op te starten.

Als ik m’n wagen laat chippen, wat haal ik hier dan uit?

auto laten chippen Oud-Beijerland

Je kan persoonlijk uitkiezen wat je haalt uit chippen, omdat het afhangt van wat je ermee wenst te bereiken. Een percentage gaat voor een flexibeler rollende wagen, en een ander onderdeel kiest voor een durabelere variant van de huidige wagen.

Je kunt een hoop geld aan tankstationbezoeken uitsparen, omdat chiptuning de wagen economischer kan maken. Uiteindelijk loont het om te gaan voor chipping, maar dan moet je wel zeker zijn dat je kiest bij een bedrijf die genoeg know-how bezit.

Want alleen dan kan je je wagen zonder zorgen laten chiptunen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *