Interieurarchitecten en interieuradvies in den haag

Interieuradvies aan huis Den Haag

Interieurarchitecten en interieuradvies in den haag

Zelf je huis inrichten lijkt erg makkelijk. Er is een enorme keuze aan interieurartikelen en er zijn veel inspirerende woon programma’s. Vaak koop je veel items die individueel heel mooi staan. Maar eenmaal thuis ontbreekt er toch eenheid.

Een interieuradvies aan huis kan uw hiermee helpen! De interieurstylist komt bij u thuis om de wensen door te nemen. Denk aan praktische zaken als opbergruimt, maar ook sfeer en stijl. De interieuradvieseur spreek persoonlijk met uw door welke meubels blijven, welke weg gaan. En welke idee├źn jullie zelf al hadden. Of waar jullie niet uit komen.

Hierna maakt de interieuradviseur den haag een plan op basis van uw wensen. Deze zorgt dat u exact weet hoe uw nieuwe interieur eruit komt te zien! Hierin worden kleuren en matriaal gebruik weergegeven. De verlichting, raamdecoraties, indeling en eventuele nieuwe meubels of andere interieur artikelen.

Tot slot kunt u ervoor kiezen om uw plan door ons uit te laten voeren. Dit betekent dat het bouwteam samen voor u aan de slag gaat. De interieuradviseur werkt dan samen met aannemers, schilders en andere vakmensen om uw project te realiseren. Wij doen dit van kleine particuliere projecten tot grote verbouwingen of zakelijke evenementen!

Interieurstylist of interieurarchitect inhuren?

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen een interieurstylist en een interieurarchitect. Het verschil is dat een interieurstylist zich bezig houd met het interieur van het huis. Daarbij kijkt deze bij een interieuradvies voornamelijk kijkt naar sfeer, indeling en praktische oplossingen.

Een Interieurarchitect kijkt ook naar deze onderdelen. Maar heeft extra opleidingen voor bouwtechnische aspecten. Bijvoorbeeld het verplaatsen van een muur of het maken van een uitbouw.

Het nadeel hiervan is dat een interieurarchitect vaak vele malen duurder is. De meeste interieurstylisten kunnen daarnaast prima samenwerken met een aannemer of architect om ook de bouwkundige aspecten goed na te lopen.

Ons advies is dan ook om te kiezen voor een interieurstylist wanneer u interieuradvies in de haag nodig heeft!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *